Verzenden & retourneren

Verzenden
 

Bestellingen boven de €100,- worden GRATIS verzonden!

Als we jouw pakket versturen krijg je een email met de Track & Trace informatie van je pakket. Gebruik de gegevens van de Track & Trace email om je pakket te volgen. Dat kan eenvoudig online.
Artikelen die direct beschikbaar zijn, leveren wij meestal binnen 2 - 4 werkdagen. Wanneer het iets drukker is kan de levertijd iets langer zijn.
Onze bezorgdiensten worden uitgevoerd door PostNL. Ben je de eerste keer niet thuis? Dat kan. Dan komt PostNL de volgende dag bij je terug of zij bezorgen het direct bij een PostNL-locatie bij jou in de buurt. Meer info over de diensten en mogelijkheden van PostNL vind je hier: https://www.postnl.nl/ontvangen/pakket-ontvangen/bezorging-pakketten/ 
 
Indien het kledingstuk het toe laat sturen we je product op in een FashionPack verpakking. De FashionPack is extra stevig en daarom ideaal voor het versturen van bijvoorbeeld kleding.
Dankzij de slimme verpakking is het eenvoudig om de hoeveelheid lucht in de verpakking terug te brengen tot brievenbusformaat. Veel kledingstukken passen zo gewoon door de brievenbus. Je hoeft dus niet meer thuis te zijn om je verpakking aan te nemen.
De voordelen van FashionPack:
- Past altijd door de brievenbus
- Bevestiging van ontvangst met Track & Trace
- Herbruikbaar, dus beter voor het milieu
 


Retourneren

Mocht het onverhoopt voorkomen dat je product niet past of je hebt andere redenen waarvoor je het terug wil sturen, dan kan dat.
Je kunt je product binnen 10 dagen terug sturen naar:
Shere Fashion
Grote Markt 54
1315 JH Almere
 
Als je het product hebt ontvangen met een FashionPack, kan je simpel dezelfde FashionPack verpakking gebruiken om het product terug te sturen. Op de verpakking staan de instructies om de FashionPack te hergebruiken.